Open middagen

Open middag PLAN B

Ieder schooljaar hebben we een aantal open middagen. Deze vallen vaak op een vrijdagmiddag ongeveer een week voor een schoolvakantie. Ook de studenten zulle aanwezig zijn en hun steentje bijdragen aan de organisatie en uitvoering van zo’n open middag.

Wat je kunt verwachten wanneer je op een open middag bij Plan B komt? Dat kunnen we niet helemaal voorspellen… Iedere student heeft een eigen periodeplan (leerplan). Wat er voor deze vrijdagmiddag op de planning staat hangt daar voor een groot deel van af.
Er wordt soms uit (methode)boeken gewerkt, of aan eigen projecten, maar er valt vooral ook te denken aan: een robotje programmeren; een website bouwen; proefjes bedenken en uitvoeren; boeken lezen; apparaten uit elkaar slopen; een knikkerbaan maken; koken en bakken; gezelschapsspelletjes spelen; uitzoeken hoe je grote getallen als een ‘googol’ in cijfers schrijft; iets kunstzinnigs maken; een hut bouwen; filmpjes maken en monteren; een YouTube-kanaal maken; het is allemaal mogelijk…

Wegens de coronamaatregelen zijn onze open middagen iets anders. Er is helaas vooralsnog geen vrije inloop mogelijk. Wilt u onze open middag bezoeken dan plannen we tussen 12:30 en 15:30 een half uur waarin u per gezin een rondleiding krijgt. We nemen na aanmelding contact op om samen met u dit moment te plannen.
Wilt u naar aanleiding van het bezoeken van de open middag graag verder praten, dan plannen we daarvoor een gesprek op een latere datum.

Aanmelden kan via dit formulier.

Tussentijds kennismaken of als volwassene mee-ervaren
deurNet de open middag gemist, niet in de gelegenheid geweest of gewoon liever even in alle rust komen kijken?

Tussentijds komen kennismaken met PLAN B kan natuurlijk ook gewoon. Maak hiervoor dan een afspraak met ons. Dit gaat het gemakkelijkst via het contactformulier.

Andere (volwassen) geïnteresseerden die willen ervaren hoe de school werkt en wat sociocratie in de praktijk betekent, kunnen op PLAN B voor een oriëntatie- of werkbezoek een dag(deel) meebeleven, hiervoor vragen we €45,- per persoon per dagdeel.

Volgende open middag

Open middag - 2020-10-23

Open middagen

vrijdagmiddag 23 oktober 2020
vrijdagmiddag 20 november 2020
vrijdagmiddag 08 januari 2021
vrijdagmiddag 05 maart 2021
vrijdagmiddag 21 mei 2021
vrijdagmiddag 25 juni 2021

Rondleiding aanvragen

Heeft u interesse in PLAN B voor uw kind(eren)? Dan kunt u hier een rondleiding aanvragen!