Vakanties en vrije dagen

Voor schooljaar 2021-2022 hanteren wij de vakanties zoals die gelden voor de regio Noord Nederland.

Daarnaast heeft de school geregeld studiedagen. Deze zijn voor het lopende schooljaar niet gepland, maar worden ruim van tevoren doorgegeven.

Vakanties schooljaar 2021-2022

vakanties 2021-2022

* De zomervakantie en Kerstvakantie starten op de vrijdagmiddag om ca. 12:00 uur.

Naast de bovenstaande reguliere vakanties kunnen studenten en hun ouder(s) dit schooljaar nog 8 dagen naar eigen inzicht besteden.
Dit mogen losse dagen maar ook aaneengesloten dagen zijn. Geef dit ruim – minimaal een week – van tevoren aan.

Volgende open middag

Open middagen

Pilot verlaging schoolkosten 2020-2021

crazy deal

Rondleiding aanvragen

Heeft u interesse in PLAN B voor uw kind(eren)? Dan kunt u hier een rondleiding aanvragen!

Waar komen onze studenten vandaan?

Onze studenten komen uit een gebied met een straal van 50+ km rondom de school naar Stadskanaal.