Vakanties en vrije dagen

Voor schooljaar 2022-2023 hanteren wij de vakanties zoals die gelden voor de regio Noord Nederland.
Daarnaast heeft de school geregeld studiedagen.

Vakanties schooljaar 2022-2023

vakanties 2022-2023

* De zomervakantie en Kerstvakantie starten op de vrijdagmiddag om ca. 12:00 uur.

Overige vrije dagen

Naast de bovenstaande reguliere vakanties kunnen studenten en hun ouder(s) dit schooljaar nog 8 dagen naar eigen inzicht besteden.
Dit mogen losse dagen maar ook aaneengesloten dagen zijn. Geef dit ruim – minimaal een week – van tevoren aan.

Studiedagen

Dit schooljaar zijn er 7 studiedagen gepland (zie hieronder). Deze vallen veelal na een vakantie.

studiedagen 2022-2023

Rondleiding aanvragen

Heeft u interesse in PLAN B voor uw kind(eren)? Dan kunt u hier een rondleiding aanvragen!

Waar komen onze studenten vandaan?

Onze studenten komen uit een gebied met een straal van 50+ km rondom de school naar Stadskanaal.